Over ons

Van residentiĆ«le gebouwen tot scholen, ziekenhuizen, industriegebouwen of kantoorgebouwen: ingenieursbureau DS Engineering is uw partner voor alle kwalitatieve stabiliteitsstudies. Onze jarenlange ervaring – het bedrijf bestaat reeds 30 jaar – en een dynamisch team dat passie koppelt aan knowhow zijn uw waarborg voor een job well done.
_BEL2949
_BEL2766

Onze kwaliteiten

Centraal bij DS Engineering staan de flexibiliteit van een vinnige kmo, een verregaande klantgerichtheid en doelgerichte efficiƫntie. Onze uitgebreide expertise garandeert een optimale oplossing voor alle aspecten van het bouwproces, met respect voor uw budget en een nadrukkelijke focus op kwaliteit. We mikken niet op de snelste of eenvoudigste oplossing, die het gevaar inhoudt dat u nadien in de problemen komt. Wij pakken de zaken grondig aan, want uw project verdient dat. Daarom denken we vanaf dag een conceptueel (en budgettair) mee over hoe we maximaal kunnen voldoen aan uw eisen, in samenspraak met het hele bouwteam: architect, bouwheer en aannemer.

Met andere woorden: DS Engineering zorgt voor een stevige basis van uw project, zodat u tijdens het verdere verloop van het bouwproces op beide oren kunt slapen.

Onze diensten

Je schakelt DS-Engineering in voor: